Στη Λαμία τελικά το φετινό Ράλι Ακρόπολις!

Η Λαμία τελικά θα φιλοξενήσει το φετινό Ράλι Ακρόπολις όπως  ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας Λευτέρη Αυγενάκη.

Rally Greece (Acropolis) 2013Ο αγώνας που θα διεξαχθεί 9-12 Σεπτεμβρίου, έχει θέσει σε συναγερμό τους Κύπριους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που εδώ και δεκαετίες επισκέπτονται τον θρυλικό ελληνικό αγώνα. H περιοχή της Λαμίας έχει Ειδικές Διαδρομές που είναι συνδεδεμένες με το Ράλι Ακρόπολις, όπως «Ταρζάν», «Παύλιανη», «Βωξίτες», οι οποίες μαζί με όλο το πρόγραμμα καθώς και το σύνολο της διαδρομής θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Ο αγώνα φυσικά θα ξεκινήσει κάτω από τον Ιερό Βράχο και θα ακολουθήσει πορεία προς την Κορινθία με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να περνούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Ειδικές Διαδρομές κοντά στην Αθήνα, την «Κινέτα».

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.