Στη Λαμία τελικά το φετινό Ράλι Ακρόπολις!

Η Λαμία τελικά θα φιλοξενήσει το φετινό Ράλι Ακρόπολις όπως  ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας Λευτέρη Αυγενάκη.

Rally Greece (Acropolis) 2013Ο αγώνας που θα διεξαχθεί 9-12 Σεπτεμβρίου, έχει θέσει σε συναγερμό τους Κύπριους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που εδώ και δεκαετίες επισκέπτονται τον θρυλικό ελληνικό αγώνα. H περιοχή της Λαμίας έχει Ειδικές Διαδρομές που είναι συνδεδεμένες με το Ράλι Ακρόπολις, όπως «Ταρζάν», «Παύλιανη», «Βωξίτες», οι οποίες μαζί με όλο το πρόγραμμα καθώς και το σύνολο της διαδρομής θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Ο αγώνα φυσικά θα ξεκινήσει κάτω από τον Ιερό Βράχο και θα ακολουθήσει πορεία προς την Κορινθία με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να περνούν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Ειδικές Διαδρομές κοντά στην Αθήνα, την «Κινέτα».

TOP 10 Δέκα αξέχαστα αλλά… προβληματικά κλασσικά!Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

 

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.