Σημαντική παρουσία της Κυπριακής Πολιτείας στο φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Μανώλης Κουλουμάς, για να παραστεί στην μεγάλη γιορτή του Acropolis Rally, στην υπερειδική που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

manolis kouloumas avgenakis eko rally acropolis 2022 cyprus motorsport federationΟ κ. Κουλουμάς είναι προσκεκλημένος του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή για θέματα που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κύπρου και Ελλάδας με τον οποίο θα παρακολουθήσουν μαζί την υπερειδική και άλλες ειδικές του μεγάλου αγώνα.

Μαζί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, μέλη της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και αξιωματούχοι της κυπριακής κυβέρνησης.

Στο περιθώριο του «Ράλι των Θεών» θα υπάρξουν επίσης και σημαντικές επαφές του προέδρου της Ομοσπονδίας με αξιωματούχους του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Αυτοκινήτου Ελλάδας) της Motorsport Greece, της εταιρείας που χειρίζεται το Acropolis Rally, πάντα προς όφελος του αυτοκινηταθλήματος. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου έχει σαν στόχο να επιταχύνει την ανάπτυξη του κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού σε κυπριακό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK