Ράλι Liepāja 1η Μέρα: Στη 17η θέση οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου

Liepāja Rally

Οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου βρίσκονται στη 17η θέση του Ράλι Liepāja με το τέλος της πρώτης μέρας. Οι Κύπριοι πρωταθλητές κάνουν ένα αγώνα εξοικείωσης με τις ψηλές ταχύτητες του αγώνα, και όπως δήλωσαν και πριν την εκκίνηση, στόχος είναι η εμπειρία σε αυτές τις συνθήκες. Κινήθηκαν γρήγορα αλλά χωρίς ρίσκα, ενώ έχασαν αρκετό χρόνο όταν στην τρίτη ειδική έσβησε ο κινητήρας του Polo R5.

Ο γιός του παγκόσμιου πρωταθλητής Peter Solberg, Oliver, (VW Polo R5) βρίσκεται στην πρωτοπορία με το τέλος του πρώτου μέρους με μια διαφορά μόλις δέκα δευτερολέπτων από τον Mats Ostberg που εξελίσσει στον αγώνα το Citroen C3 R5. Άλλα έξι δευτερόλεπτα πιο πίσω βρίσκεται ο πρωταθλητής Ευρώπης και νικητής του Ράλι Κύπρος Alexey Lukyanuk, επίσης με Citroen R5.  Η δεύτερη και τελευταία μέρα του αγώνα αποτελείται από έξι ειδικές διαδρομές μήκους 87.66 χιλιομέτρων.

AUTO - ERC - RALLY LIEPAJA 2020

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.