Ράλι Ακρόπολις: Το πρώτο 1-2-3 στην ιστορία της Hyundai στο WRC

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Hyundai κατέκτησε και τις τρεις πρώτες θέσεις στο βάθρο των νικητών, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, στο Ράλι “Ακρόπολις” 2022!

EKO AcropolisRally2022 hyundai cyprus ctc automotive wrcΣτην πρώτη θέση οι Thierry Neuville / Martijn Wydaeghe, στην δεύτερη θέση οι Ott Tänak/Martin Järveoja και στην τρίτη οι Dani Sordo / Candido Carrera! “Ήταν μια εκπληκτική νίκη και ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό γεγονός είναι οι θέσεις 1, 2 και 3 για την ομάδα, ένα αποτέλεσμα που μας άξιζε στα σίγουρα, μετά από τις τόσες προσπάθειες που κάναμε”, δήλωσε πανευτυχής ο Thierry Neuville.

Και τα τρία πληρώματα κέρδισαν ειδικές διαδρομές στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, υπογραμμίζοντας τις αρετές του i20 N Rally 1, που αγωνίζεται φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Στις δύσκολες επιφάνειες των διαδρομών, η αξιοπιστία του αυτοκινήτου ήταν εξίσου σημαντική με τον ανταγωνισμό.

Οι Ott / Martin ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών για έκτη φορά φέτος, μετά και τις δύο τελευταίες νίκες στη Φιλλανδία και το Βέλγιο. “Ήταν ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό ράλι, κυρίως από τεχνικής πλευράς και η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά για να κρατήσει και τα τρία πληρώματα στον αγώνα. Το αυτοκίνητο έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και υπάρχει ακόμα χώρος για περισσότερα. Θα απολαύσουμε τον θρίαμβο 1-2-3 όσο μπορούμε”, δήλωσε πανευτυχής ο Ott Tänak.

“Ιστορικές στιγμές για την ομάδα μας και την Hyundai. Για πρώτη φορά πετυχαίνουμε τριπλή παρουσία στο βάθρο”, δήλωσε ενθουσιασμένος ο Αναπληρωτής Διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας της Hyundai. “Θερμές ευχαριστίες σε όλους και ιδιαίτερα στους τεχνικούς του εργοστασίου. Η αξιοπιστία έχει αποδειχθεί πως είναι το βασικό κλειδί της επιτυχίας”, ολοκλήρωσε.

QUIZ- Πόσα ξέρεις από BMW m

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK