Πρώτη επαφή πατέρα και γιού Στεφανή με το Hyundai i20 N Rally2

Η προετοιμασία των Μάνου και Κώστα Στεφανή για το Ράλι Ακρόπολις, που θα αποτελέσει τον 10ο γύρο του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) στις 8-11 Σεπτεμβρίου, έχει εντατικοποιηθεί.

manos costas stefanis tractionΣε αυτό το πλαίσιο, το δίδυμο βρέθηκε στην Ιταλία, για την πρώτη επαφή με το Hyundai i20 N Rally2 που θα αγωνιστεί στις ελληνικές ειδικές διαδρομές.

Η «γνωριμία» των Μάνου και Κώστα με το νέο αυτοκίνητο και τους ανθρώπους της GB Motors, ομάδας που έχει αναλάβει την προετοιμασία και τεχνική υποστήριξη της συμμετοχής, έγινε στην χωμάτινη πίστα «Ravenna International Off Road Circuit», η οποία βρίσκεται ανατολικά της Μπολόνια.

Αρχικά, η διαδικασία περιλάμβανε την εύρεση της ιδανικής θέσης οδήγησης για τον Μάνο, καθώς και της πλέον πρακτικής θέσης συνοδηγού, για τον Κώστα Στεφανή.Hyundai i20N Rally2

Αμέσως μετά, το πλήρωμα πραγματοποίησε τα πρώτα του αγωνιστικά χιλιόμετρα με το Hyundai i20 N Rally2, αποκομίζοντας θετικές εντυπώσεις τόσο από το αυτοκίνητο, όσο και από τη συνολική λειτουργία της ομάδας GB Motors.

Από τα πρώτα χιλιόμετρα, ο Μάνος Στεφανής ξεχώρισε τη φιλικότητα του Hyundai i20 N Rally2, ενώ ο Κώστας Στεφανής δεν παρέλειψε να αναφέρει την τεράστια τεχνολογική εξέλιξη, που ενσωματώνουν τα αγωνιστικά των συγκεκριμένων προδιαγραφών. Η εξοικείωση των Μάνου και Κώστα Στεφανή με το αυτοκίνητο θα συνεχιστεί λίγες ημέρες πριν από την εκκίνηση του εθνικού μας αγώνα, με ακόμη μία ημέρα δοκιμών, αυτή τη φορά στη χώρα μας. Χορηγοί της συμμετοχής των Μάνου και Κώστα Στεφανή στο Ράλι Ακρόπολις, είναι η Hyundai Hellas και η Coral A.E. – Shell Licensee.

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.