Πέντε Κυπριακά πληρώματα ρίχνονται στη μάχη του Ράλι Κορίνθου

Πέντε Κυπριακά πληρώματα ρίχνονται στη μάχη του Ράλι Κορίνθου που αποτελεί και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι 2021. Τσουλόφτας / Ηλία, ΓαλαταριώτηςΙωάννου, Παντελή / Χριστοδούλου, Νικολάου / Ζάκου και Αγαθοκλέους / Σεβαστόπουλος θα διεκδικήσουν τόσο τις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης όσο και τη νίκη στις κατηγορίες τους. 

Τσουλόφτας-ΗλίαΣίγουρα οι πρώτοι θα θέλουν να πάρουν μια δεύτερη νίκη στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά την καθολική τους νίκη στην πρεμιέρα ενώ το ίδιο και για τους πρωταθλητές Γαλαταριώτη και Ιωάννου που αυτή τη φορά τρέχουν με το δικό τους Volkswagen Polo R5 αντί με ενοικιαζόμενο. Τα  υπόλοιπα τρία Κυπριακά πληρώματα θα διεκδικήσουν τη νίκη στη συμβατική κατηγορία σε ένα αγώνα όπου στη λίστα συμμετοχών βρίσκονται 43 συνολικά πληρώματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Πέτρος Σουζτιής: Οδηγούμε το Opel Mokka 1.2 Pure Tech 130

ΓαλαταριώτηςΗ εκκίνηση θα δοθεί αύριο Κυριακή 1η Αυγούστου στις 08:00 π.μ. από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο και τα πληρώματα θα πραγματοποιήσουν δύο φορές τις ειδικές διαδρομές στους Αγίους Θεοδώρους (17,54 χλμ.) και στο Λουτράκι (19,40 χλμ.) Με την ολοκλήρωση και των τεσσάρων ειδικών, τα πληρώματα θα επιστρέψουν στη ράμπα του τερματισμού στον ίδιο χώρο στις 12:48 μμ.

Δείτε εδώ: Εννέα χρόνια φυλάκιση για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

Πέτρος ΠαντελήΦώτο: SM Racing News