Όγδοη θέση από ένα μαχητικό Έλληνα στην Αυστρία

Μαχητικότητα και πείσμα χαρακτηρίζουν την προσπάθεια του το συμπατριώτη μας Ευτύχιου Έλληνα στο δεύτερο γύρο του Mobil 1 Porsche Supercup.

Porsche Mobil 1 Supercup, Spielberg 2021Ξεκίνησε από τη 14η θέση αλλά έφερε την Porsche του στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης. Μια κακή θέση εκκίνησης που προήλθε από την απόφαση των αγωνοδικών να ακυρώσουν τους γρήγορους χρόνους του Κύπριου πρωταθλητή στις κατατακτήριες λόγω του ότι δεν τηρούσε τα επιθυμητά όρια της πίστας. O Έλληνας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εκκίνηση και με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει κατάφερε να κερδίσει έξι θέσεις και να τερματίσει στην όγδοη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο στην όγδοη θέση κατάφερε να τερματίσει και στην πρεμιέρα της σεζόν που έγινε στο Μόντε Κάρλο. Ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος Mobil 1 Porsche Supercup θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην ίδια πίστα.

TOP TEN:Οι πιο extreme αγώνες ταχύτητας στον κόσμο

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.