Ο Sébastien Loeb επιστρέφει στο WRC

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο WRC, Sébastien Loeb, θα συμμετάσχει στην προσπάθεια της M-Sport Ford World Rally Team στον εναρκτήριο γύρο του 2022 FIA World Rally Championship. Ο θρυλικός Γάλλος οδηγός θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του νέου Ford Puma Hybrid Rally1 στο Ράλι Μόντε Κάρλο, έναν αγώνα που έχει κερδίσει στο παρελθόν επτά φορές.

Sebastien Loeb g WRC Msport test in Alpens , Spain on 10/19/2021Ως οδηγός ο Loeb έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με κυρίαρχες επιδόσεις σε κάθε τύπο επιφανειών. Μετά τον τελευταίο του τίτλο στο WRC, ο Loeb συμμετείχε σε διάφορες διοργανώσεις και μορφές αγώνων, σημειώνοντας σε κάθε περίπτωση σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όταν υπάρχουν τέτοιοι CEO τότε το αυτοκίνητο έχει μέλλον!

Η τελευταία «περιπέτειά» του στο WRC βρίσκει τον Loeb να ενώνει τις δυνάμεις του με συνοδηγό την Isabelle Galmiche, η οποία διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του gravel crew του Γάλλου οδηγού. O Γάλλος Adrien Fourmaux έρχεται να πλαισιώσει τους Loeb, Breen και Greensmith για να σχηματίσουν την τριάδα οδηγών της M-Sport με πλήρη εμπλοκή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2022, το οποίο εισέρχεται στη νέα και συναρπαστική υβριδική εποχή του.

Sebastien Loeb g WRC Msport test in Alpens , Spain on 10/19/2021Οι Fourmaux, Loeb, Breen και Greensmith, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της M-Sport, θα εργάζονται ακούραστα από τώρα μέχρι και την εκκίνηση του Ράλι Μόντε Κάρλο στις 20 Ιανουαρίου, προκειμένου να προετοιμαστούν για το ντεμπούτο των νέων, υβριδικών αυτοκινήτων της κατηγορίας Rally1.

Η M-Sport έχει μια πλούσια ιστορία επιτυχιών στο WRC με συνολικά επτά τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, 61 νίκες, 239 βάθρα και ένα ρεκόρ με 268 συνεχόμενους τερματισμούς στους βαθμούς. Η M-Sport είναι ενθουσιασμένη που παρατάσσει μία σύνθεση οδηγών που σίγουρα μπορούν να συνεχίσουν και να αξιοποιήσουν το 2022 τη σπουδαία αυτή κληρονομιά.

oles oi prosfores - όλες οι προσφορές Κυπρος - Cyprus car offers

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.