Ο Michael Jordan στους αγώνες… NASCAR!

Ο Michael Jordan, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών μπαίνει στους αγώνες αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στους αγώνες NASCAR. Φυσικά όχι σαν οδηγός αλλά σαν συνιδιοκτήτης ομάδας.

Michael Jordan REUTERS NASCARΟ οδηγός Denny Hamlin ανακοίνωσε στο twitter τη δημιουργία μιας νέας ομάδας για το 2021. Με ανακοίνωση του ανέφερε ότι συμφώνησε με τον Jordan για μια κοινή προσπάθεια δημιουργίας ομάδας στο NASCAR το 2021 και μάλιστα με τον κορυφαίο αφροαμερικανό οδηγό Bubba Wallace στην ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα 10 best sellers αυτοκίνητα όλων των εποχών

Ο ίδιος ο Jordan με ανακοίνωση του τόνισε και το λόγο που μπαίνει στους αγώνες NASCAR: «Στους αγώνες NASCAR υπάρχει πρόβλημα με την ποικιλομορφία, παρά το ότι υπήρξαν αρκετοί μαύροι ιδιοκτήτες. Ο συγχρονισμός έμοιαζε τέλειος, καθώς το NASCAR εξελίσσεται και αγκαλιάζει όλο και περισσότερο την κοινωνική αλλαγή. Εκτός από την πρόσφατη δέσμευση και τις δωρεές που έχω κάνει για την καταπολέμηση του συστηματικού ρατσισμού, το βλέπω αυτό ως μία ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα νέο κοινό και να ανοίξω περισσότερες ευκαιρίες για τους μαύρους σε αγώνες».

Michael Jordan REUTERS NASCARΟ Michael Jordan είναι γνωστός και για τις επιχειρηματικές του ικανότητες. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια τις καριέρας του ως μπασκετμπολίστας κέρδισε σχεδόν εκατό εκατομμύρια δολάρια ενώ σύμφωνα με πρόσφατη εκτίμηση του Forbes τα ετήσια έσοδα του ανέρχονται σε κάτι περισσότερο από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο θρύλος του ΝΒΑ, μεταξύ άλλων έχει μια δική του αλυσίδα εστιατορίων, είναι ιδιοκτήτης της ομάδας Charlotte Hornets και κατέχει το 10% των μετοχών στη Jordan Brand.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 10 ταχύτερα αυτοκίνητα των ΗΠΑ σήμερα

Τα 10 ακριβότερα Supercars του σήμερα

Τα 10 αγαπημένα μας Ιαπωνικά όπλα των 90’s (Photos)

Το «γκαράζ» των supercars του Lewis Hamilton

7 αυτοκίνητα με μηχανή BMW που δεν φανταζόσασταν

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.