Ο Marc Marquez ξεκινά τις δοκιμές εξέλιξης της RC213V

Ο Marc Marquez έχει λάβει άδεια να κάνει την επιστροφή του στην πίστα με τη νέα Honda RC213V και την Repsol Honda Team στο Sepang Test στις 5 Φεβρουαρίου 2022.

MARC MARQUEZ MOTO GP. 2022Καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, ο Marquez είχε συνεχείς ιατρικούς ελέγχους και διαβουλεύσεις για την παρακολούθηση της διπλωπίας του. Τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της βελτίωσης της κατάστασής του, η ιατρική του ομάδα, θεωρεί ότι μπορεί να επιστρέψει στην πίστα. Το #93 επέστρεψε αρχικά στην πίστα του motocross, έπειτα δοκίμασε το Honda RC213V-S στο Portimao της Πορτογαλίας και ένα Honda CBR600RR στην Αραγονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Άλλη μια πρωτιά της Volvo στο χώρο της συνδεσιμότητας

Την περασμένη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, ο Marquez υποβλήθηκε σε έναν ακόμα ιατρικό έλεγχο που επιβεβαίωσε ότι η θεραπεία ήταν επιτυχημένη και ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται σε κατάλληλη κατάσταση για να οδηγήσει και πάλι στο MotoGP.

MARC MARQUEZ MOTO GP. 2022Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε ότι ο Marquez θα ξεκινήσει για το 2022 στη πρώτη επίσημη δοκιμή εξέλιξης ΜotoGP στο Sepang πριν βρεθεί στη Mandalika της Ινδονησίας την επόμενη εβδομάδα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Marquez θα επιστρέψει στο MotoGP από τότε που κέρδισε το 2021 Emilia Romagna GP μπροστά από τον Pol Espargaro. Η Repsol Honda Team ξεκινάει δυναμικά με τον Marquez δίπλα στον Pol Espargaro, ο οποίος παραμένει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα.

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.