Ο Alessandro Zanardi συνεχίζει την αποθεραπεία του από το σπίτι

Έχει περάσει περίπου ενάμισης χρόνος από τότε που ο Alessandro Zanardi τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με το χειρήλατο ποδήλατό του τον Ιούνιο του 2020 στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια της μακράς διαδικασίας αποκατάστασης, ο Zanardi επιδεικνύει το γνώριμο μαχητικό πνεύμα του. Πρόσφατα, ο 55-χρονος έφυγε από το νοσοκομείο και συνεχίζει την αποθεραπεία του, εν  μέρει, στο σπίτι.

alex zanardiΣε συνέντευξη που παραχώρησε η σύζυγός του, Daniela Zanardi , μιλά για την μέχρι τώρα πορεία . Πέντε μήνες μετά την πρώτη της συνέντευξη τον Ιούλιο του 2021, η Daniela Zanardi για μία φορά ακόμα θα ήθελε να απευθυνθεί στον κόσμο και να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του Alex.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ο Sébastien Loeb επιστρέφει στο WRC

«Η αποθεραπεία εξακολουθεί να είναι μία μακρά διαδικασία» δηλώνει η Daniela Zanardi. «Το πρόγραμμα αποκατάστασης υπό την επίβλεψη γιατρών, φυσιοθεραπευτών, νευροψυχολόγων και λογοθεραπευτών έχει επιτρέψει μια σταθερή πρόοδο. Ασφαλώς, τα εμπόδια είναι πάντα στο πρόγραμμα. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις δύο βήματα πίσω για να κάνεις μετά ένα βήμα μπροστά. Αλλά ο Alex αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι πραγματικός μαχητής».

Alex ZanardiΌσον αφορά την καθημερινότητα του, η κα Zanardi δήλωσε: «Τα διάφορα προγράμματα που ο Alex ακολουθούσε στο νοσοκομείο, συνεχίζονται τώρα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένας θεραπευτής δουλεύει μαζί με σωματικές ασκήσεις, νευρολογική φυσικοθεραπεία και ασκήσεις λογοθεραπείας. Σε ό,τι αφορά τη φυσική του κατάσταση, υπάρχει μεγάλη πρόοδος. Ο Alex αποκτά όλο και περισσότερη δύναμη στα χέρια που έχει αυξηθεί πολύ. Και αντί να βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου περνούσε πολύ χρόνο στο κρεβάτι, ο Alex περνά τώρα την περισσότερη μέρα στο αμαξίδιό του μαζί μας. Απλά ξεκουράζεται λίγο το απόγευμα μετά το γεύμα. Ακόμα δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του. Παραμένει  ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος που όμως ο Alex αντιμετωπίζει με μαχητικό πνεύμα».

oles oi prosfores - όλες οι προσφορές Κυπρος - Cyprus car offers

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.