Ο Al Attiyah ηγείται της ομάδας της Toyota Gazoo Racing για το Ντακάρ

Μπορεί οι Nasser Al Attiyah και Mathιeu Baumel να βρίσκονται σήμερα στην Κύπρο για δοκιμές ενόψει Ράλι Κύπρου, όπως η TOYOTA GAZOO Racing ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή του στο επερχόμενο ράλι Ντακάρ.

DKR22-NAMIBIA Nasser Al Attiyah dakarΗ ανακοίνωση για το Ράλι Ντακάρ, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σαουδική Αραβία από τις 2 Ιανουαρίου 2022, έγινε σήμερα το μεσημέρι με τους Nasser Al-Attiyah και Mathieu Baumel να ηγούνται μιας τετραμελής ομάδας της Toyota για το σκληροτράχηλο αγώνα. Μαζί τους οι Giniel de Villiers / Dennis Murphy, Henk Lategan / Brett Cummings που θα επιστρέψουν για το δεύτερο τους Dakar και οι Shameer Variawa με τον Danie Stassen στη θέση του συνοδηγού.

DKR22-NAMIBIA Nasser Al Attiyah dakar Η ομάδα θα παρουσιάσει επίσης ένα ολοκαίνουργιο Toyota GR DKR Hilux T1+, το οποίο συμμορφώνεται με τους νέους κανονισμούς για την κατηγορία Τ1. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο υποβάλλεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμές για προετοιμασία επίσημης αποκάλυψης αργότερα το 2021.

group b audi quattro

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.