ΝΤΡΟΠΗ: Ξύλο μεταξύ οδηγών (VIDEO)

Ο τελικός του παγκόσμιου πρωταθλήματος karting μετατράπηκε σε τελικό του UFC!

LUCA CORBERI KARTING

Ο 23χρονος Ιταλός οδηγός Luca Corberi, έξαλλος μετά από επαφή που τον έριξε εκτός αγώνα πήρε τον προφυλαχτήρα του kart του και προσπάθησε χτυπήσει τον Paolo Ippolito την ώρα του αγώνα. Αστόχησε και κτύπησε άλλο οδηγό χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει τραυματισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

Δυστυχώς η ιστορία δεν τελειώνει εκεί, αφού ο δεύτερος γύρος συνεχίστηκε στο parc ferme, όταν ο Luca όρμησε με φόρα επάνω στον Paolo και άρχισε να τον κτυπά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως… αυτά τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν κινητήρες Ferrari!

Ο Jenson Button ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του Corberi, ο οποίος διαχειρίζεται την πίστα (South Grada) του Lonato, έλαβε μέρος στον καυγά στο parc ferme. «Ο Luca Corberi μόλις κατέστρεψε ότι ευκαιρία είχε για καριέρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την αηδιαστική του συμπεριφορά. Αποκλεισμό διαπαντός και για τους δύο ηλίθους παρακαλώ», είπε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της φόρμουλα ένα.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.