ΝΤΡΟΠΗ: Ξύλο μεταξύ οδηγών (VIDEO)

Ο τελικός του παγκόσμιου πρωταθλήματος karting μετατράπηκε σε τελικό του UFC!

LUCA CORBERI KARTING

Ο 23χρονος Ιταλός οδηγός Luca Corberi, έξαλλος μετά από επαφή που τον έριξε εκτός αγώνα πήρε τον προφυλαχτήρα του kart του και προσπάθησε χτυπήσει τον Paolo Ippolito την ώρα του αγώνα. Αστόχησε και κτύπησε άλλο οδηγό χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει τραυματισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Μοναδικά sports cars που ξεχάστηκαν! Τα θυμάστε;

Δυστυχώς η ιστορία δεν τελειώνει εκεί, αφού ο δεύτερος γύρος συνεχίστηκε στο parc ferme, όταν ο Luca όρμησε με φόρα επάνω στον Paolo και άρχισε να τον κτυπά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και όμως… αυτά τα έξι αυτοκίνητα διαθέτουν κινητήρες Ferrari!

Ο Jenson Button ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του Corberi, ο οποίος διαχειρίζεται την πίστα (South Grada) του Lonato, έλαβε μέρος στον καυγά στο parc ferme. «Ο Luca Corberi μόλις κατέστρεψε ότι ευκαιρία είχε για καριέρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την αηδιαστική του συμπεριφορά. Αποκλεισμό διαπαντός και για τους δύο ηλίθους παρακαλώ», είπε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της φόρμουλα ένα.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.