Νεαρή χάθηκε και κατέληξε μέσα σε πίστα εν ώρα αγώνα (VIDEO)

Το να χαθεί κάποιος όταν οδηγεί συμβαίνει καθημερινά. Λίγο ή πολύ όλοι το πάθαμε, ακόμη και όταν πηγαίνουμε σε προορισμούς που ξέρουμε και καλά. Αλλά κανένας από εμάς δεν κατέληξε μέσα στην πίστα του Interlagos, και μάλιστα εν ώρα αγώνα!

interlagos woman mini cooper
Ναι, έγινε και αυτό. Μια 29χρονη Βραζιλιάνα, φεύγοντας από αγώνα drag με το Mini της, όπου έλαβε και μέρος χάθηκε. Πριν καν καλά-καλά αντιληφθεί τι συμβαίνει, κατέληξε μέσα στην πίστα, κατά λάθος, την ώρα που διεξαγόταν αγώνας. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα αφού αμέσως έλαβε δράση το αυτοκίνητα ασφαλείας. Πάντως η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία Αυτοκινήτου υποσχέθηκε πως θα μελετήσει σοβαρά το όλο συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Μπορεί να μην ξέρουμε πορτογαλικά, αλλά η σύγχυση είναι εμφανέστατη στις φωνές των σχολιαστών!

Δείτε το βίντεο από το συμβάν:

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.