Νεαρή χάθηκε και κατέληξε μέσα σε πίστα εν ώρα αγώνα (VIDEO)

Το να χαθεί κάποιος όταν οδηγεί συμβαίνει καθημερινά. Λίγο ή πολύ όλοι το πάθαμε, ακόμη και όταν πηγαίνουμε σε προορισμούς που ξέρουμε και καλά. Αλλά κανένας από εμάς δεν κατέληξε μέσα στην πίστα του Interlagos, και μάλιστα εν ώρα αγώνα!

interlagos woman mini cooper
Ναι, έγινε και αυτό. Μια 29χρονη Βραζιλιάνα, φεύγοντας από αγώνα drag με το Mini της, όπου έλαβε και μέρος χάθηκε. Πριν καν καλά-καλά αντιληφθεί τι συμβαίνει, κατέληξε μέσα στην πίστα, κατά λάθος, την ώρα που διεξαγόταν αγώνας. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα αφού αμέσως έλαβε δράση το αυτοκίνητα ασφαλείας. Πάντως η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία Αυτοκινήτου υποσχέθηκε πως θα μελετήσει σοβαρά το όλο συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα με manual κιβώτιο

Μπορεί να μην ξέρουμε πορτογαλικά, αλλά η σύγχυση είναι εμφανέστατη στις φωνές των σχολιαστών!

Δείτε το βίντεο από το συμβάν:

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.