Με υβριδικό Puma και Breen η M-Sport για το 2022

Είναι η είδηση ​​που όλοι περιμέναμε, με την M-Sport Ford να ανακοινώνει σήμερα με περηφάνια ότι οι Craig Breen και Paul Nagle θα ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας M-Sport Ford World Rally στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για το 2022 και 2023. Μέσα από την πολυετή συμφωνία, οι πρόσφατες και άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις του πληρώματος από την Ιρλανδία θα ανταμειφθούν με πλήρες πρόγραμμα στο WRC, στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1.

Craig Breen Ford Puma Hybrid Rally1 M-Sport Ford World Rally Team 01 WFCΣτην πιο συναρπαστική εξέλιξη της καριέρας του 31χρονου οδηγού στο WRC, ο Craig Breen θα έχει την πλήρη υποστήριξη της πολύπειρης M-Sport Ford World Rally Team με στόχο την επανάληψη των επιτυχιών της ομάδας που έλαβαν χώρα το 2017 και το 2018, όταν και υπήρξαν οι πιο πρόσφατες δραστικές αλλαγές αγωνιστικών και τεχνικών κανονισμών στο WRC.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Έχοντας δοκιμάσει το νέο Puma Hybrid Rally1 στο χώμα πριν μερικές εβδομάδες, ο Craig Breen έμεινε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος από την πρόσφατη δημιουργία της ομάδας – και τώρα επικεντρώνεται στην απόδοσή του αλλά και στα αποτελέσματα που τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα γνωρίζουν ότι είναι εφικτά.

Craig Breen Ford Puma Hybrid Rally1 M-Sport Ford World Rally Team 01 WFCΤο 2022 φέρνει μαζί του σημαντικές αλλαγές στο WRC, με το πλαίσιο από χωροδικτύωμα να συνδυάζεται τόσο με υβριδικές μονάδες κίνησης που θα παρέχουν μέσω ηλεκτροκινητήρα επιπλέον ισχύ περίπου 136 ίππων στις ειδικές διαδρομές, όσο και με τη χρήση 100% βιώσιμου καυσίμου. Με τον τρόπο αυτό το WRC στρέφεται σε μια περιβαλλοντικά πιο υπεύθυνη κατεύθυνση, διατηρώντας όμως παράλληλα το βασικό DNA του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παρά τα περιορισμένα προγράμματα στο WRC μέχρι τώρα, τα πρόσφατα αποτελέσματα των Breen και Nagle – όπως η τρίτη θέση στη γενική κατάταξη στο Ράλι Φινλανδίας που ολοκληρώθηκε το περασμένο μόλις Σαββατοκύριακο – ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο και για μια ακόμα φορά τις υψηλές δυνατότητες του διδύμου. Με τέσσερις τερματισμούς στο βάθρο των νικητών στις τελευταίες επτά συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, ο Craig Breen αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών, παρά το γεγονός ότι έλαβε μέρος στους μισούς αγώνες της σεζόν του 2021.

group b audi quattro

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.