Με τρία κορυφαία πληρώματα η Audi στο Ράλι Ντακάρ

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, η Audi θα γίνει η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία που θα διεκδικήσει νίκη στο Ράλι Ντακάρ με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Και αυτό σε μια προσπάθεια να φέρει την επανάσταση και στις παγκόσμιες ειδικές διαδρομές του θρυλικού αγώνα. Η Audi Sport δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και μάζεψε τρία τεράστια ονόματα του χώρου για φέρουν τα αυτοκίνητα μέχρι την επιτυχία.

Rallye Dakar driver presentation AUDI CYPRUS AUDI SPORT UNICARS

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της AUDI

Τα τρία πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν την Audi Sport θα είναι οι Mattias Ekström/Emil Bergkvist (Σουηδία), Stéphane Peterhansel/Edouard Boulanger (Γαλλία) and Carlos Sainz/Lucas Cruz (Ισπανία). Τρία πληρώματα που έχουν μεταξύ τους 18 νίκες σε Ράλι Ντακάρ, δύο παγκόσμιους τίτλους ράλι, δύο πρωταθλήματα DTM και ένα πρωτάθλημα World RX. Οι περγαμηνές είναι τεράστιες και η ομάδα των τεσσάρων δαχτυλιδιών δηλώνει πανέτοιμη να φέρει τον άνεμο της αλλαγής στον μεγάλο και ιστορικό αυτό αγώνα που θα διεξαχθεί από τις 2 μέχρι 14 Ιανουαρίου του 2022.

Rallye Dakar driver presentation«Δεν νομίζω να υπερβάλλουμε όταν χαρακτηρίζουμε αυτή την ομάδα ως Dream Team. O Stephane είναι ο πιο πετυχημένος οδηγός στην ιστορία του Ντακάρ, ο Carlos έχει κερδίσει πολλές φορές τον αγώνα αυτό ενώ έχουμε γιορτάσει πολλές επιτυχίες μαζί με τον Mattias. Φέρουν όλοι, και οι πολύπειροι συνοδηγοί τους τεράστια εμπειρία και δίψα για δόξα», δήλωσε ο Julius Seeback, Διευθύνων Σύμβουλος της Audi Sport GmbH.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK