Με νέα ταυτότητα η Alfa Romeo F1 Team ORLEN

Με τη σαιζόν του 2022 του Παγκοσμίου της Formula 1 να εγκαινιάζει τη νέα εποχή της κορυφαίας μορφής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Alfa Romeo F1 Team ORLEN, αποκαλύπτει το νέο όνομα και λογότυπο της ομάδας. Μια νέα ταυτότητα για τη νέα εποχή της Formula 1.Alfa Romeo F1 Team ORLEN

Με τις προετοιμασίες της ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η Alfa Romeo F1 Team ORLEN αποκαλύπτει το νέο όνομα και λογότυπο της. Η επίσημη πρεμιέρα της νέας εικόνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: To Jeep® Wrangler κατέκτησε και την Αμερική

Η ανακοίνωση του νέου ονόματος αντιπροσωπεύει μια νέα κατεύθυνση για την ομάδα -καθώς το σπορ περνά σε μια νέα εποχή με νέους κανονισμούς- αλλά παράλληλα και τη διατήρηση της ταυτότητας της ομάδα, μέσω της δέσμευσης της Alfa Romeo για μακροχρόνια εμπλοκή στο θεσμό και τη συνεχή βελτίωση της πορείας της ομάδας. Η προσθήκη του “F1 Team” στο όνομα αποτελεί την επισφράγιση για την παρουσία της μάρκας στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ παράλληλα αντανακλά το δυνατό αγωνιστικό DNA της Alfa Romeo και της Sauber, αλλά και την μακρά τους ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου.

Alfa Romeo F1 Team ORLENΟι συγκεκριμένες αλλαγές θα επηρεάσουν και την ονομασία του νέου μονοθέσιου όπως αυτή θα δηλωθεί στη FIA, με το όνομα να αλλάζει από Alfa Romeo Racing σε Alfa Romeo, τονίζοντας περαιτέρω ένα από τα πλέον ιστορικά ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου.

Jean Philippe Imparato, CEO της Alfa Romeo: «Για εμάς η προσθήκη του “F1 Team” στο όνομα της ομάδας είναι πολύ σημαντική και μας κάνει περήφανους. Είναι η επιτομή της δέσμευσης της Alfa Romeo στην κορυφαία μορφή αγώνων αυτοκινήτου, όπου η μάρκα έγραψε λαμπρές σελίδες ιστορίας. Παράλληλα, αυτή η αλλαγή αντιπροσωπεύει το πνεύμα της ομάδας όπου η Alfa Romeo παίζει ηγετικό ρόλο. Με νέο όνομα, λογότυπο, νέους οδηγούς και το νέο μονοθέσιο που είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί, είμαστε έτοιμοι για μια νέα συγκλονιστική σαιζόν.»

TOP 10: Tα γρηγορότερα υβριδικά supercars

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.