Mε Alpine A110S στο Monte o Εesteban Ocon

Από τις πίστες της φόρμουλα ένα στις ειδικές διαδρομές ο Esteban Ocon. Ο πιλότος της… Alpine F1 Team θα βρεθεί στο μπάκετ ενός Alpine A110S για το ράλι του Μόντε Κάρλο που ξεκινά σήμερα.

Motor Racing - Formula One World Championship - Sakhir Grand Prix - Race Day - Sakhir, BahrainΟ Γάλλος, που θα έχει τον αριθμό 31 στις πόρτες του (όπως και στο μονοθέσιο του για φέτος), οδήγησε για πρώτη φορά την A110S πέρυσι στην πίστα του Nurburgring ενώ άλλα έξι πληρώματα με Alpine A110 στην κατηγορία RGT θα αγωνιστούν στην πρεμιέρα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

Για το λόγο αυτό ο Esteban Ocon δήλωσε μεταξύ άλλων. «Ανυπομονώ να οδηγήσω την Alpine A110S σε αυτό τον πανέμορφο αγώνα. Οι αγώνες ράλλυ ήταν πάντοτε ένα όνειρο για εμένα, οπότε η οδήγηση της A110S στο Μόντε Κάρλο είναι ένα λαμπρός τρόπος να ξεκινήσουμε τη χρονιά».

Esteban Ocon and Alpine A110S take on 2021 Rallye Monte-CarloΜια συμμετοχή που εντάσσεται στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της μάρκας από τον νέο CEO του Ομίλου Renault, Luca De Meo αλλά της νέας ονομασίας της ομάδας στη Φόρμουλα ένα από Renault σε Alpine. Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Alpine έκανε το 1-2-3 στο ράλι του Μόντε Κάρλο το 1971 με τον Ove Anderson στο τιμόνι ενώ το 1973 πήρε τον τίτλο στους κατασκευαστές στην πρώτη επίσημη χρονιά του θεσμού.

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

JDM QUIZ FINALLL

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.