Μαζί με την οικογένεια McRae και το «καλύτερο Impreza» στο Rallylegend

Η Hollie McRae, κόρη του αξέχαστου Colin, μαζί με τον παππού Jimmy και την υπόλοιπη οικογένειά της, αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στο Rallylegend. Η Hollie θεωρείται η «νονά» της διοργάνωσης και συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία του «Best Impreza McRae Edition», ένα άλλο μεγάλο event του Rallylegend 2022. Εκεί, συναντήσαμε και τον Jimmy McRae, τον πατέρα του αείμνηστου Colin! 

Jimmy McRae - miltos, panagiotis soutzis rally legend 2022 subaruΜετά το μεγάλο ενδιαφέρον που προκάλεσε στην τελευταία διοργάνωση, το «Best Impreza» επέστρεψε στον Σαν Μαρίνο, παρουσιάζοντας όλες τις εξελίξεις του σημαντικού έργου αυτού του Subaru Impreza κατηγορίας Group A, το οποίο έκανε το ντεμπούτο τους στον αγώνα με την ευκαιρία της εικοστής διοργάνωσηςς του Rallylegend.

Jimmy McRae -rally legend 2022 subaruΣτην ομάδα του «Best Impreza» μαζί με δημιουργό και συντονιστή τον Carlo Boroli, είναι και ο Piero Liatti, πρώην επίσημος οδηγός της Subaru και νικητής του ράλι Monte Carlo 1997, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις δοκιμές και τον τελικό συντονισμό πριν την εμφάνιση τους στο Rallylegend 2022. Στην παρουσίαση του Best Impreza βέβαια, βρέθηκαν θρύλοι του θεσμού: Miki Biasion, Juha Kankkunen, Malcolm Wilson, Harri Rovanpera, Andrea Aghini και Rui Madera .

Δείτε όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Κυπριακής αγοράς (Τιμες/Εξοπλισμός) - electric cars cyprus - Σχεδίο Επιχορήγησης για την Αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK