Ματαιώνεται και το ράλι Γερμανίας;

WRC – GERMANY

WRC - GERMANYΘέμα ωρών φαίνεται να είναι η επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης του Ράλι Γερμανίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι WRC. Ο αγώνας, που ήταν προγραμματισμένος για τις 15-18 Οκτωβρίου φαίνεται να ματαιώνεται λόγω των περιορισμών που ισχύουν στις περιοχές διεξαγωγής του από την πανδημία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του Ogier

Το Ράλι της Γερμανίας φαίνεται ότι μπαίνει και αυτό στη λίστα με τους αγώνες που ακυρώθηκαν φέτος όπως στη Χιλή, την Αργεντινή, την Πορτογαλία, την Κένυα, τη Φινλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ουαλία και την Ιαπωνία. Ο Γερμανικός αγώνας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ημερολογία του WRC από το 2002 (με εξαίρεση το 2009) ενώ ο Sebastien Loeb ήταν ο μόνιμος νικητής από το 2002 μέχρι το 2010. Επίσης ο Εσθονός Ott Tanak κερδίζει τον αγώνα από το 2017 και μετά.

WRC - GERMANYΣύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση της Γερμανίας αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία η Κροατία που εδώ και καιρό είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ο αγώνας θα είναι ασφάλτινος και η περιοχή η οποία θα φιλοξενήσει τον αγώνα, όπως ήταν το αρχικό πλάνο, θα είναι στην περιοχή των Δαλματικών Ακτών που αποτελεί τουριστικό προορισμό. Θα δούμε…

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.