Κυπριακή σημαία στην εκκίνηση του Ράλι στο Κατάρ

Εκκίνηση αύριο για το διεθνή αγώνα του Κατάρ, δεύτερο γύρο του φετινού Μεσανατολικού πρωταθλήματος. Αγώνας που περιλαμβάνει και Κυπριακή συμμετοχή, γι αυτό και η σημαία της Κύπρου κατά την εκκίνηση που έγινε απόψε.

SAVVAS LAOS QATAR RALLY CYPRUSΟ λόγος για τον καταξιωμένο συνοδηγό Σάββα Λαό που θα καθίσει στο δεξί μπάκετ ενός Mitsubishi Lancer Evo X. Οδηγός ο Mohammed Al Atteya ο οποίος είναι εξάδελφος του πολυνίκη του Ράλι Κύπρος Nasser Al Attiyah και αγωνίζεται μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

SAVVAS LAOS QATAR RALLY CYPRUSΓια τον Nasser Al Attiyah ο αγώνας στην πατρίδα του δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αφού θα έχει να αντιμετωπίσει δύο οδηγούς παγκόσμιας εμβέλειας. Πρόκειται για τους Kris Meeke και Mads Ostberg που θα αγωνιστούν με δύο Skoda Fabia Evo απέναντι στο VW Polo GTi του Al Attiyah. Στη λίστα εκκίνησης για το αυριανό πρώτο σκέλος βρίσκονται συνολικά 14 πληρώματα, οκτώ εκ των οποίων με αυτοκίνητα κατηγορίας R5.

SAVVAS LAOS QATAR RALLY CYPRUSΟ αγώνας, που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή και Σάββατο, περιλαμβάνει δώδεκα ειδικές διαδρομές (έξι την Παρασκευή και έξι το Σάββατο) μήκους 212 χιλιομέτρων με τη συνολική απόσταση να φθάνει τα 643,70 χιλιόμετρα.SAVVAS LAOS QATAR RALLY CYPRUS

Δείτε τις συμμετοχές του αγώνα εδώ:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

top 10: Επτά Ιαπωνικά μοντέλα που αξίζουν τα λεφτά τους

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK