Ήξεραν στη Red Bull ότι το μονοθέσιο του Max είχε πρόβλημα

Τρεις αγώνες, δύο εγκαταλείψεις για τον Max Verstappen, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα. Και αν υπολογίσουμε και τους δύο οδηγούς, τότε η RB μετρά τρεις εγκαταλείψεις σε έξι συμμετοχές για τους πρώτους τρεις αγώνες της φετινής σεζόν.

MAX VERSTAPPEN AUSTRALIAN GP 2022 DNFΑυτό που ξεχωρίζει στην αποχώρηση του περσινού παγκόσμιο πρωταθλητή ήταν το ότι γνώριζε για το πρόβλημα της RB18 πριν την εκκίνηση του αγώνα. Μια πορεία που τον βρίσκει μόλις στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Leclerc.

«Είμαστε μίλια πίσω, αυτή τη στιγμή δεν θέλω καν να σκέφτομαι τη μάχη του πρωταθλήματος. Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να τερματίζεις στους αγώνες» είπε ο Verstappen, και συνέχισε. «Δεν είχαμε ταχύτητα, δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα ελαστικά μου, προσπαθούσα απλά να τερματίσω γιατί φαινόταν πως θα έχω μια εύκολη δεύτερη θέση. Ήξερα πως δεν μπορούσα να απειλήσω τον Charles, οπότε δεν υπήρχε καν λόγος να προσπαθήσω να τον πιέσω. Δεν τερματίσαμε καν, είναι εξοργιστικό, δεν επιτρέπεται. Ήξερα πως υπήρχε πρόβλημα στο μονοθέσιο, οπότε υπήρχε πάντα το ερώτημα αν μπορώ να ολοκληρώσω τον αγώνα. Όμως αυτά τα πράγματα, αν θέλεις να διεκδικήσεις τον τίτλο, δεν πρέπει να συμβαίνουν» ανέφερε.

Top 10 - Τα αυτοκίνητα του Ayrton Senna 2

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.