Ηχηρά ονόματα της F1 εμπλέκονται στη λίστα Pandora Papers

Όχι ένα ούτε δύο αλλά συνολικά τέσσερα ονόματα από το χώρο της Formula 1 εμπλέκονται στη λίστα των ονομάτων του σκανδάλου Pandora Papers. Και οι τέσσερις χρησιμοποίησαν off-shore εταιρείες για τη διακίνηση των χρημάτων τους για να αποφεύγουν την καταβολή φόρων.

Pandora Papers formula 1 Πρώτο όνομα στη λίστα αυτό του πρώην «ιδιοκτήτη» της Formula 1, Bernie Ecclestone ενώ ακολουθεί (surprise surprise) το πρώην αφεντικό της Benetton και της Renault Flavio Briatore. Στη συνέχεια συναντούμε τον επιχειρηματία και εκ των ιδιοκτητών της Aston Martin Lawrence Stroll, πατέρα του οδηγού Lance Stroll ενώ ο επόμενος στη λίστα είναι οδηγός. Πρόκειται για τον πρωταθλητή του 1997 Jacques Villeneuve ο οποίος χρησιμοποιούσε off-shore για να μην πληρώνει φόρους από το 1992.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Έφυγε η δημοσιογράφος Άρια Γερασιμίδου (VIDEO)

Από ότι φαίνεται από την εξέλιξη των Pandora Papers, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα ονόματα από την Formula 1 στο μέλλον αφού αυτή είναι ακόμα η αρχή.

Top 10: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2021

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.