F1 2020: Επιστροφή σε Imola και Nurburgring, πρόσθεση Portimão

Imola – Nurburgring – Portimão

IMOLA MICHAEL SCHUMACHERΜετά από την ανακοίνωση συμπερίληψης του Sochi, αλλά και της πίστας του Mugello (για πρώτη φορά) στο ημερολόγιο της F1, μια καινούργια ανακοίνωση αργά ψες το βράδυ προσθέτει ακόμη τρεις αγώνες στην φετινή χρονιά. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Chase Carrey και το υπόλοιπο συμβούλιο, θεωρούσαν πως το 2020 θα είχε συνολικά μεταξύ 15 και 18 αγώνες, με το φινάλε να λαμβάνει χώρα σε Μπαχρέιν και Άμπου Ντάμπι. Η τελικές λεπτομέρειες του ημερολογίου θα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα 10 αγαπημένα μας Ιαπωνικά όπλα των 90’s (Photos)

SAN MARINO 1995 TRIBUTE TO SENNAΠλέον έχουν επίσημα προστεθεί στο ημερολόγιο του 2020 οι Portimão, Imola και Nürburgring που θα αναλάβουν δράση του Οκτώβριου. Η είδηση αυτή σίγουρα θα ενθουσιάσει πάρα πολύ κόσμο, γιατί δεν καλωσορίζουμε μονάχα μια ολοκαίνουργια πίστα στον θεσμό, με την F1 να ταξιδεύει στην Πορτογαλία για πρώτη φορά μετά το 1996 (τότε στην Estoril, φέτος στο Portimão) αλλά και για τις μεγάλες επιστροφές σε Imola και Nürburgring. Στο San Marino έχει να τρέξει ο θεσμός από το 2006 ενώ η πίστα δίπλα από την «πράσινη κόλαση» έχει να φιλοξενήσει αγώνες από το 2013.
Ο Chase Carey δήλωσε σχετικά με την ανακοίνωση των τριών πιστών:

IMOLA MICHAEL SCHUMACHER«Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε να σημειώνουμε σημαντική πρόοδο στην ολοκλήρωση των σχεδίων μας για τη σεζόν 2020 και με ενθουσιασμό καλωσορίζουμε το Nürburgring, το Portimão και το Imola στο αναθεωρημένο ημερολόγιο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές, ομάδες και την FIA για την πλήρη υποστήριξή τους στις προσπάθειές μας να φέρουμε τους λάτρεις του θεσμού μας συναρπαστικούς αγώνες κατά τη διάρκεια μιας πρωτόγνωρης σεζόν. Θέλουμε επίσης να τιμήσουμε και τους απίστευτους συνεργάτες μας στην Αμερική και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε μαζί τους την επόμενη σεζόν, όταν θα είναι και πάλι σε θέση να φιλοξενήσουν αγώνες και να ενθουσιάσουν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πτώχευσε η θρυλική BBS

Οι νέοι αγώνες έχουν ως εξής:

Οκτώβρης 9-11      ARAMCO GROSSER PREIS DER EIFEL – Nürburgring

Οκτώβρης 23-25    HEINEKEN PORTUGUESE GRAND PRIX – Portimão

Οκτώβρης 31         Νοέμβριος EMIRATES GRAN PREMIO DELL’EMILIA ROMAGNA – Imola

Ο μεγάλος Michael Schumacher το 2006 στην πίστα της Imola:

Φρίξος Μασούρας

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.