Εντατικές επιδιορθώσεις στο Spa (Photos)

Εντατικά συνεχίζονται οι επιδιορθώσεις στη θρυλική πίστα του Spa ύστερα από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι φονικές πλημμύρες στην περιοχή.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η πίστα υπέστη μεγάλες καταστροφές, σε σημείο που συζητήθηκε ακόμα και η ακύρωση του φετινού γκραν πρι. Καταστροφές υπέστησαν και οι παρακείμενοι δρόμοι που οδηγούν στην πίστα με τις διάφορες υπηρεσίες να ενεργοποιούνται για την επισκευή τους. Όπως όλα δείχνουν ο αγώνας, που είναι προγραμματισμένος για τις 29 Αυγούστου θα διεξαχθεί κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η Κύπρος βρίσκεται στον πάτο της Ευρώπης όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.