Ένας Τζωρτζής από άλλο πλανήτη!

Τα έκανε όλα ο Βλαδίμηρος στην πίστα CircuitRicardo Tormo της Βαλένθια. Ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο οποίο αγωνίστηκε τόσο στο πρωτάθλημα του EURO NASCAR 2 όσο και το πρωτάθλημα του EURO NASCAR PRO.

Ήταν το πρόσωπο του διημέρου κάνοντας ακόμα και τους αντιπάλους του να παραμιλούν! Και εάν στις τελευταίες στροφές του τελευταίου αγώνα δεν τον έσπρωχναν εκτός πίστας, τότε η επιτυχία του θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη!

Χθες έγραψε ιστορία   στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα NASCAR παίρνοντας την pole position στις δυο κατηγορίες το ίδιο Σαββατοκύριακο. Ο Τζιωρτζής δεν έμεινε μέχρι εκεί. Στους αγώνες του Σαββάτουπήρε τη νίκη στη EURO NASCAR 2 ενώ ήταν δεύτερος στη EURO NASCAR PRO.

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση συνεχίστηκε και σήμερα στη Βαλένθια. Στον αγώνα του EURO NASCAR 2 (κατηγορία στην οποία λαμβάνει μέρος μόνο για τον αγώνα στη Βαλένθια μετά από πρόκληση της ομάδας του, Academy / Alex CaffiMotorsport) πήρε μια καθαρή δεύτερη συνεχόμενη νίκη χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από τους αντιπάλους του.

Στη συνέχεια ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας για το Βλαδίμηρο αυτό το Σαββατοκύριακο και ο δεύτερος για την κατηγορία του EURO NASCAR PRO. Ξεκίνησε από την τρίτη θέση αλλά στις πρώτες στροφές έπεσε στην πέμπτη. Στη συνέχεια οδήγησε εκπληκτικά και με έξυπνη στρατηγική κατάφερε να φθάσει στην τρίτη θέση. Μια επαφή των πρώτων δύο του έδωσε την ευκαιρία να περάσει στην πρωτοπορία. Όμως, με την επανεκκίνηση, και μόλις δύο γύρους να απομένουν, έπεσε δεύτερος. Ήταν θέμα μερικών στροφών να πάρει την πρωτοπορία μέχρι που σπρώχτηκε από αντίπαλο του με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός πίστα, χάνοντας την ευκαιρία για φουλ βαθμούς στον αγώνα.

Ένα Σαββατοκύριακο που θα θυμάται για πολύ καιρό ο κόσμος του EURO NASCAR!

TOP 10: Δειτε τα ετοιμοπαραδοτα

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.