Εκτός εντατικής ο Zanardi

Alex Zanardi

Alex ZanardiΈξοδο από την εντατική μονάδα και «σοβαρές βελτιώσεις» ήταν τα τελευταία μηνύματα που βγήκαν από την νοσοκομείο στο Μιλάνο όπου διακομίζεται ο παραολυμπιονίκης ποδηλάτης και θρύλος της ταχύτητας, Alex Zanardi. Ο Ιταλός, έπειτα από σοβαρό ατύχημα στον αγώνα Obiettivo Tricolore πριν από δύο μήνες, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό και χρειάστηκε τέσσερεις, συνολικά, νευροχειρουργικές επεμβάσεις λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 αυτοκίνητα με μηχανή BMW που δεν φανταζόσασταν

Τα τελευταία του νέα τον τοποθετούν εκτός εντατικής μετά από σημαντικές βελτιώσεις όπως ανέφερε το δελτίο τύπου του νοσοκομείου. Ο 53χρονος υπέστη κατάγματα στα πλείστα οστά του προσώπου του αλλά μετά από τέσσερεις επεμβάσεις και «έδειξε σοβαρά σημάδια βελτίωσης με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί από την μονάδα εντατικής παρακολούθησης». Του ευχόμαστε μια ταχύτατη ανάρρωση γιατί τα μετάλλια στους παραολυμπιακούς του 2021 τον περιμένουν. #ForzaAlex

 Του Φρίξου Μασούρα

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.