Εκτός εντατικής ο Zanardi

Alex Zanardi

Alex ZanardiΈξοδο από την εντατική μονάδα και «σοβαρές βελτιώσεις» ήταν τα τελευταία μηνύματα που βγήκαν από την νοσοκομείο στο Μιλάνο όπου διακομίζεται ο παραολυμπιονίκης ποδηλάτης και θρύλος της ταχύτητας, Alex Zanardi. Ο Ιταλός, έπειτα από σοβαρό ατύχημα στον αγώνα Obiettivo Tricolore πριν από δύο μήνες, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό και χρειάστηκε τέσσερεις, συνολικά, νευροχειρουργικές επεμβάσεις λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 αυτοκίνητα με μηχανή BMW που δεν φανταζόσασταν

Τα τελευταία του νέα τον τοποθετούν εκτός εντατικής μετά από σημαντικές βελτιώσεις όπως ανέφερε το δελτίο τύπου του νοσοκομείου. Ο 53χρονος υπέστη κατάγματα στα πλείστα οστά του προσώπου του αλλά μετά από τέσσερεις επεμβάσεις και «έδειξε σοβαρά σημάδια βελτίωσης με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί από την μονάδα εντατικής παρακολούθησης». Του ευχόμαστε μια ταχύτατη ανάρρωση γιατί τα μετάλλια στους παραολυμπιακούς του 2021 τον περιμένουν. #ForzaAlex

 Του Φρίξου Μασούρα

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.