ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Υπό βροχή οι αναγνωρίσεις

Η κακοκαιρία “Daniel” που πλήττει μεγάλο τμήμα της Ελλάδας οδήγησε και στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα που συμμετέχουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

EKO AcropolisRally 2023 eko cyprus rally of godsΗ ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, όπου και ένα μεγάλο ποσοστό ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, επηρεάζεται ήδη από τη Δευτέρα από την κακοκαιρία. Η διοργάνωση παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξή της και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρώματων τροποποίσε το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες σήμερα Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, όπου έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.

Η χθεσινή ημέρα αναγνωρίσεων περιλάμβανε περάσματα και από τις ε.δ. Καρούτες και Ελευθεροχώρι. Σε κάθε περίπτωση η οργάνωση του αγώνα παρακολουθεί τις μετεωρολογικές εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκες.

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις, γνωστό και ως «Ράλλυ των Θεών», είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και εντυπωσιακούς αγώνες του WRC. Η EKO υποστηρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις εδώ και δώδεκα χρόνια, και αυτή τη χρονιά δεν θα είναι μόνο ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, αλλά και ο Χορηγός Ονόματος, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά-ορόσημο για τον θεσμό του Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής!

top 10 - Ψάχνεις καινούριο SUV; Δείτε τα 10 φθηνότερα της Κυπριακής αγοράς

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK