Δυναμικά μπήκε στο δεύτερο γύρο ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής!

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα του NASCAR WHELEN EURO SERIES ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής είναι ο ταχύτερος οδηγός της κατηγορίας EURO NASCAR 2.

Vladimiros Tziortzis UK NASCAR WHELEN EUROSERIESΣτην πρώτη κούρσα στο Brands Hatch το Σάββατο (11/6) τερμάτισε στη δεύτερη θέση , παρότι οδήγησε την κούρσα έως και τον προτελευταίο γύρο ανοίγοντας σημαντική διαφορά ασφαλείας από το δεύτερο και έχοντας εκκινήσει από την pole position.

Λίγους γύρους πριν το τέλος εμφανίστηκε στην πίστα το safety car με αποτέλεσμα οι διαφορές θα μηδενιστούν. Η επανεκκίνηση ήταν καλή για τον Κύπριο οδηγό, όμως λίγες εκατοντάδες μέτρα μετά δέχτηκε προσπέρασμα από τον τρίτο Alebrto Naska ο οποίος με μια κίνηση προσπέρασε Τζιωρτζή και Hezemans. Για τρίτη συνεχόμενη κούρσα – έχουν προηγηθεί οι δύο στη Βαλένθια – ο Τζιωρτζής πέτυχε τον ταχύτερο γύρο και θα ξεκινήσει την Κυριακή (12/6 – 16:10) από την pole position.

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.