Δεύτερη θέση για τον Βλαδίμηρο στη Vallelunga! (VIDEO)

Τις υψηλές πτήσεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR συνεχίζει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής. Στην πρώτη κούρσα του τρίτου φετινού γύρου που διεξάγεται στη Vallelunga στη Ρώμη, ο Τζιωρτζής ήταν δεύτερος, ανεβαίνοντας στο βάθρο για πέμπτη φορά φέτος – έχει ανέβει στο βάθρο σε όλες τις κούρσες. Εκκινώντας από τη δεύτερη θέση, για πρώτη φορά φέτος αφού στις τέσσερις προηγούμενες κούρσες ήταν στην pole position, ο Τζιωρτζής ακολούθησε από κοντά τον Ιταλό Naska, χωρίς να τον περάσει παρότι το επιχείρησε δύο φορές.

VLADIMIROS TZIORTZIS NASCAR WHELEN EUROSERIESΜε τη δεύτερη θέση μείωσε στους 3β τη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας Hezemans, ενώ άνοιξε την ψαλίδα από τον τέταρτο Dubek. Την Κυριακή (10/7) θα διεξαχθεί η δεύτερη κούρσα με την εκκίνηση στις 14:20, ώρα Κύπρου.

Δείτε το βίντεο του αγώνα παρακάτω:

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.