Δεν έπεισαν τους αγωνοδίκες τα νέα στοιχεία της Red Bull

Ολοκληρώθηκε η επανεξέταση του συμβάντος HamiltonVerstappen που ζήτησε η Red Bull με τους αγωνοδίκες να εξετάζουν τα νέα στοιχεία που έφερε η Red Bull τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα κατά την στιγμή που ελήφθη η απόφαση για την τιμωρία του Hamilton.

Max Verstappen - Lewis HamiltonΗ ομάδα του Christian Horner ζητούσε από τους αγωνοδίκες να δουν τα νέα δεδομένα και να τιμωρήσουν τον Hamilton με αποκλεισμό ενός αγώνα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνητρα για αγορά ηλεκτρικών οχημάτων θα δώσει η κυβέρνηση

Βασική προϋπόθεση ώστε η FIA να δεχτεί να επανεξετάσει την ποινή, ήταν τα στοιχεία που θα έφερνε η Red Bull να είναι πραγματικά καινούρια, αλλά ταυτόχρονα να είναι και αρκετά σημαντικά ώστε να αλλάξουν την οπτική των αγωνοδικών απέναντι στο συμβάν.

Max Verstappen - Lewis HamiltonΤελικά η Ομοσπονδία έκρινε ότι δεν ικανοποιούνται και τα δύο παραπάνω στοιχεία, έτσι δεν προχώρησε καν στο άνοιγμα της υπόθεσης ξανά. Κάτι που σημαίνει ότι ο Hamilton δε θα δεχτεί επιπλέον ποινή.

Οπόταν το ατύχημα στην στροφή Copse στα 280 χλμ./ώρα θεωρείται και επίσημα αγωνιστικό συμβάν!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.