Δείτε τις ειδικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις

Η οργανωτική επιτροπή του Ράλι Ακρόπολις δημοσίευσε το Rally Guide του αγώνα που θα διεξαχθεί στις 9-12 Σεπτεμβρίου. Όπως είναι ήδη γνωστό το Ράλι Ακρόπολις εντάχθηκε στο φετινό ημερολόγιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας. Και αυτό ύστερα από τις επίμονες προσπάθειες της Ελληνικής κυβέρνησης!

Thierry Neuville wrcΗ διαδρομή του αγώνα περιλαμβάνει γνωστές ειδικές διαδρομές για τους φίλους του αθλήματος με τη φημισμένη διαδρομή «Ταρζάν» να αποτελεί και την Power Stage του αγώνα.

Βάση του Ράλι Ακρόπολις είναι η Λαμία όπου εκεί θα στηθεί και το service park και θα γίνει και το shakedown την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου. Η διαδρομή θα είναι μήκους 4,30 χιλιομέτρων και θα βρίσκεται έξω από τη Λαμία. Με το τέλος της δοκιμασίας αυτής, τα αγωνιστικά θα πάνε στην Αθήνα για την εκκίνηση του αγώνα, όπως πάντα, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

EVANS wrcΑμέσως μετά θα ξεκινήσει η δράση στις ειδικές διαδρομές. Συνολικά θα διεξαχθούν 15 ειδικές διαδρομές μήκους 292.16 χιλιομέτρων ενώ η συνολική απόσταση του αγώνα θα είναι 1317.64.

Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στη Λαμία.

V1 2021 RALLY GUIDE 1 31052021

Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW; QUIZ

 

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.