Άτυχος ο Τζιωρτζής στο Βέλγιο

Άτυχος στάθηκε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στον πέμπτο και προτελευταίο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR που διεξάγεται στο Βέλγιο. Στην πρώτη κούρσα το Σάββατο (08/10) και συγκεκριμένα στον 4ο γύρο ο Κύπριος οδηγός δέχτηκε κτύπημα από πίσω με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει εκτός πίστας και μετά από ένα σύντομο… πέρασμα από τη χαλικοπαγίδα να κτυπήσει στην μπαριέρα.

Vladimiros Tziortzis -BelgiumΣυνέπεια της πρόσκρουσης ο Βλαδίμηρος τραυματίστηκε στον καρπό του αριστερού χεριού με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα σε κοντινό νοσοκομείο. Στο χέρι τοποθετήθηκε νάρθηκας και έτσι ο Κύπριος οδηγός δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στην κούρσα της Κυριακής (09/10).

«Τα πράματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε όμως αυτά έχουν οι αγώνες. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να βγει γρήγορα ο νάρθηκας και να είμαι έτοιμος για τον τελικό του πρωταθλήματος 28-30 Οκτωβρίου στην Κροατία» δηλώνει από το Βέλγιο ο Βλαδίμηρος.

Τη φετινή συμμετοχή του Βλαδίμηρου υποστηρίζουν η ALCO Filters, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, το Sana Hiltonia και η Daytona Raceway.

QUIZ- Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW;

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.