Άτυχος ο Τζιωρτζής στο Βέλγιο

Άτυχος στάθηκε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στον πέμπτο και προτελευταίο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος NASCAR που διεξάγεται στο Βέλγιο. Στην πρώτη κούρσα το Σάββατο (08/10) και συγκεκριμένα στον 4ο γύρο ο Κύπριος οδηγός δέχτηκε κτύπημα από πίσω με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει εκτός πίστας και μετά από ένα σύντομο… πέρασμα από τη χαλικοπαγίδα να κτυπήσει στην μπαριέρα.

Vladimiros Tziortzis -BelgiumΣυνέπεια της πρόσκρουσης ο Βλαδίμηρος τραυματίστηκε στον καρπό του αριστερού χεριού με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική φροντίδα σε κοντινό νοσοκομείο. Στο χέρι τοποθετήθηκε νάρθηκας και έτσι ο Κύπριος οδηγός δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στην κούρσα της Κυριακής (09/10).

«Τα πράματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε όμως αυτά έχουν οι αγώνες. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να βγει γρήγορα ο νάρθηκας και να είμαι έτοιμος για τον τελικό του πρωταθλήματος 28-30 Οκτωβρίου στην Κροατία» δηλώνει από το Βέλγιο ο Βλαδίμηρος.

Τη φετινή συμμετοχή του Βλαδίμηρου υποστηρίζουν η ALCO Filters, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Υφυπουργείο Τουρισμού, η ENEOS Motor Oil και η Psaltis Auto Parts, η Televantos Used Trucks, το Sana Hiltonia και η Daytona Raceway.

QUIZ- Πόσο καλά ξέρεις τα M3 της BMW;