Αναφορά του Kalle Rovanperä για τις φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν κάθε ειδική διαδρομή του φετινού EKO Ράλι Ακρόπολις. Από την ΕΚΟ Super Special Stage στην Πλατεία Νερού μέχρι τη Wolf Power Stage της τελευταίας ημέρας ο κόσμος κατέκλυσε τις διαδρομές, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον νικητή και παγκόσμιο πρωταθλητή Kalle Rovanperä.


Ο οδηγός της
Toyotaδεν παρέλειψε σε δηλώσεις του να αναφερθεί και στις φυσικές καταστροφές που κτύπησαν τη χώρα: «Ήταν μια καταστροφική εβδομάδα για τον ελληνικό λαό και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε κανονικάτον αγώνα για να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο.

Ήταν εκπληκτικό που υπήρχαν τόσο πολλοί θεατές στις ειδικές διαδρομές για να μας υποστηρίξουν ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις, γνωστό και ως «Ράλλυ των Θεών», είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και εντυπωσιακούς αγώνες του WRC. Η EKO υποστηρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις εδώ και δώδεκα χρόνια, και αυτή τη χρονιά δεν θα είναι μόνο ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, αλλά και ο Χορηγός Ονόματος, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά-ορόσημο για τον θεσμό του Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς συμπληρώνει 70 χρόνια ζωής!

TOP 10: Τα 10 φθηνότερα αυτόματα μοντέλα στην Κύπρο!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.