70 χρόνια Ράλι Ακρόπολις: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τιμά τους συντελεστές τα αγώνα

Με μια βραδιά αφιερωμένη σε ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του Ράλι Ακρόπολις ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τον αγώνα, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια στα διεθνή αθλητικά δρώμενα.

70 χρόνια Ράλι Ακρόπολις: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τιμά τους συντελεστές τα αγώναΕβδομήντα χρόνια πορείας στην αθλητική σκηνή περικλείουν τις αναμνήσεις πλήθους ανθρώπων, διαφορετικών γενεών, που αντιλήφθηκαν ή και οδήγησαν τις εξελίξεις από τη δική τους πλευρά. Κοινό τους χαρακτηριστικό, το πάθος για το Ράλι Ακρόπολις, έναν αγώνα αυτοκινήτων που ήδη από τα πρώτα χρόνια διοργάνωσής του απέκτησε και πολιτιστική προέκταση.

70 χρόνια Ράλι Ακρόπολις: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τιμά τους συντελεστές τα αγώναΣε δείπνο που παρέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομά τους με την πορεία του Ράλι Ακρόπολις στο χρόνο, βρέθηκαν δίπλα σε φίλους από τα παλιά, γνώρισαν προκατόχους, διαδόχους, συστήθηκαν με φημισμένους συντελεστές του αγώνα, άκουσαν ιστορίες από πληρώματα που έγραψαν ιστορία στις ειδικές διαδρομές ενός αγώνα που ήδη από τα πρώτα του χρόνια απέκτησε τη φήμη ενός από τους σκληρότερους παγκοσμίως. Κυρίως, κάθε προσκεκλημένος τίμησε το χώρο που επέλεξε να υπηρετήσει χρόνια πριν αλλά και τιμήθηκε από το ίδιο το γεγονός.70 χρόνια Ράλι Ακρόπολις: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τιμά τους συντελεστές τα αγώνα

Τα 70 χρόνια του Ράλι Ακρόπολις θα εορταστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με σειρά εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και ενεργειών που θα αναδείξουν το μέγεθος του γεγονότος και που θα παρουσιαστούν σε σχετική ενημέρωση Τύπου αύριο, 16 Φεβρουαρίου.

top 10 - Δείτε τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα στην Κύπρο… σήμερα!

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.