1-2 για τη Hyundai στο Ράλι Ιαπωνίας

Στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC, στο Ράλι Ιαπωνίας, η Hyundai θριάμβευσε ανεβαίνοντας στα δύο ψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου των νικητών!

WRC Japan 2022 hyundai CYPRUS CTC AUTOMOTIVE Οι Thierry Neuville και Martijn Wydaeghe τερμάτισαν στην πρώτη θέση, κερδίζοντας και τις βροχερές καιρικές συνθήκες στις δύο τελευταίες διαδρομές της Κυριακής. Το δεύτερο πλήρωμα της Hyundai, Ott Tänak και Martin Järveoja ακολούθησαν τους νικητές και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση. “Νοιώθω υπέροχα”, δήλωσε ο Thierry Neuville. “Δεν ήταν εύκολος αγώνας ή εύκολη χρονιά γενικά, αλλά το να κλείνεις τη σεζόν με νίκη είναι πραγματικά καταπληκτικό. Οι συνεργάτες μας για θέματα καιρικών συνθηκών έκαναν εξαιρετική δουλειά γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε”, συνέχισε.

WRC Japan 2022 hyundaiΠράγματι, το μεγάλο ερώτημα την Κυριακή ήταν το κατά πόσο θα έβρεχε στις πέντε διαδρομές, αφού οι μετεωρολόγοι δεν έδιναν σαφή απάντηση. Ο Neuville αποφάσισε να συμπεριλάβει και ελαστικά για τη βροχή πριν το ξεκίνημα της 15ης ειδικής διαδρομής. Η βροχή ήρθε στις δύο τελευταίες διαδρομές δικαιώνοντας τον Neuville για την επιλογή του.

Photos: Reporter Images

top 10 «Καταλάβει ο Ιάπωνας;» Οκτώ κορυφαίοι κινητήρες που έμειναν στην ιστορία

Ακολουθήστε μας στο INSTAGRAM και στο FACEBOOK