Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ διοργανώνει το Διεθνές Ράλι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου το διήμερο 25-26 Μαΐου 2019 το οποίο περιλαμβάνεται στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων της FIVA στην “Διεθνή Κατηγορία” και μετρά για το “Τρόπαιο ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ”.

H εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2019, από τον χώρο στάθμευσης Ιορδάνους στη Λεωφόρο Μακαρίου ΙΙΙ στη Λευκωσία η ώρα 09:30 από τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη. Το πρώτο σκέλος της διαδρομής θα τερματίσει στο Ξενοδοχείο  AJAX στην Λεμεσό το Σάββατο γύρω στις 18:00. Την ίδια μέρα, αλλά στις 11:00 το πρωί, θα γίνει σταθμός στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής με ξενάγηση. Στις 13:30 θα γίνει ανασυκρότηση στο Σαράντι.

Το πρωί της Κυριακής τα πληρώματα θα εκκινήσουν στις 09:30 από το  Ξενοδοχείο AJAX.  Η διαδρομή θα τερματίσει στο Ξενοδοχείο AJAX το μεσημέρι, όπου θα ακολουθήσει η απονομή των Επάθλων και γεύμα στις 14:30. Η διαδρομή της πρώτης μέρας θα καλύψει διαδρομή από: Λευκωσία, Λατσιά, Νήσου, Κοτσιάτης, Μαρκί, Αναλυόντας, Λυθροδόντας, Καπέδες, Καμπιά, Πέρα και Επισκοπιό. Μετά το σταθμό στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής τα πληρώματα θα ακολουθήσουν τη διαδρομή από: Αρεδιού, Αγ.Ιωάννης, Μιτσερό, Αγ,Μαρίνα, Ξυλιάτος, Σαράντι με ανασυγκρότηση για μεσημεριανό φαγητό στο κέντρο η Φουντουκιά

Στη συνέχεια θα εκκινήσουν περίπου στις τρεις και θα περάσουν από τα χωριά Λαγουδερά, Πολύστυπος, Αγ,Θεόδωρος, Ζωοπηγή, Καλό Χωριό, Λουβαράς, Αψιού, Μαθηκολόνη, Γερμασόγια, Αγ,Αθανάσιος για να τερματίσουν στο ξενοδοχείο ΑJAX Hotel. Την Κυριακή η διαδρομή θα περάσει από τα χωριά Μονή, Μοναγρούλλι, Ασγάτα, Βάσα, Σανίδα, Κελλάκι, Παρεκλήσιά μέχρι τον τερματισμό στο ξενοδοχείο  AJAX στην Λεμεσό το μεσημέρι

Παρατηρητής της FIVA για τον αγώνα θα είναι ο κ. Ralf Stamn από την Γερμανία.

 

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.