Τίο Έλληνας:

Porsche Mobil 1 Supercup, Hockenheim 2019

Το πρώτο του βάθρο κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ευτύχιος Έλληνας στο σημερινό αγώνα της Γερμανίας που τέλειωσε πριν από λίγο. Σε ένα δραματικό αγώνα ο Κύπριος οδηγός ανέβασε την Κυπριακή σημαία στην τρίτη θέση, παρά το ότι τον είδαμε στη δεύτερη θέση του βάθρου κατά τη διάρκεια της απονομής των επάθλων!

Porsche Mobil 1 Supercup, Hockenheim 2019Ο Tio εκκίνησε τον αγώνα από την τέταρτη θέση αλλά λίγες στροφές αργότερα βρέθηκε έκτος με τους οδηγούς να συνωστίζονται επικίνδυνα στις στροφές. Κράτησε τη θέση για αρκετούς γύρους μέχρι που μια σύγκρουση μπροστά του έβγαλε εκτός τρεις οδηγούς. Μεταξύ αυτών και τον πρωτοπόρο του θεσμού Michael Ammermüller. Ο Έλληνας συνέχισε τρίτος υπερασπιζόμενος με νύχια και με δόντια τη θέση του. Πολύ σύντομα άρχισε να κάνει την εμφάνιση της η βροχή με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χάσει τον έλεγχο και να βγει εκτός πίστας. Πίσω έγινε το «έλα να δεις» με πολλές συγκρούσεις και αποχωρήσεις αφού η πίστα ήταν πλέον ολοκληρωτικά βρεγμένη. Εκεί έκανε την εμφάνιση του το αυτοκίνητο ασφαλείας και μετά από μερικούς γύρους οδήγησε τα αυτοκίνητα τα pits. Με τους 13 από τους 16 γύρους να έχουν ολοκληρωθεί, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να ρίξουν κόκκινη σημαία και να θεωρηθούν τα αποτελέσματα ως τελικά. Με αυτό τον τρόπο ο Έλληνα ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου. Όμως, μερικά λεπτά μετά το τέλος της απονομής, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι αγώνας έπρεπε να τερματιστεί πριν την έναρξη της βροχής. Στιγμή την οποία ο Έλληνας βρισκόταν στην τρίτη θέση! Μετά από όλα αυτά τη νίκη πήρε ο Dylan Perreira, δεύτερος ο Larry ten Voorde και τρίτος ο Κύπριος πρωταθλητής

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.