Ανατροπή δεδομένων στη Red Bull Racing αλλά και στο μετεγραφικό παζάρι της φόρμουλα ένα. Ενώ όλα ήταν συμφωνημένα για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, ο ίδιος ο Ricciardo επικοινώνησε με τον Dr Marko και τον ενημέρωσε αποχωρεί από την ομάδα με το τέλος του 2018. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, Christian Horner, δήλωσε: “Σεβόμαστε πλήρως την απόφαση του Daniel να αφήσει την Red Bull Racing και του εύχομαι ότι καλύτερο στο μέλλον του. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή του και τον ρόλο που διαδραμάτισε από την ένταξή του στην ομάδα το 2014, με τις καλύτερες στιγμές να είναι οι επτά νίκες και τα 29 βάθρα που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής μαζί μας”.
Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του σύμφωνα πάντα με φήμες, θα είναι στην ομάδα της Renault! Απομένει τώρα να δούμε ποιοι δύο οδηγοί θα πλαισιώσουν τον Max Verstappen και Daniel Ricciardo στις ομάδες τους.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.