Ο Ανοιξιάτικος Αγώνας Ακριβείας διοργανώθηκε την Κυριακή 04 Μαρτίου, ήταν αφιερωμένος στο Φιλανθρωπικό  Σύνδεσμο στήριξης ατόμων με άνοια Ιθάκη, και τα καθαρά έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για τη στήριξή του. Αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων 2018 by PSALTIS AUTOPARTS – ENEOS PREMIUM MOTOR OIL.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 09:30 π.μ. στο χώρο του Μουσείου Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου στη Λεμεσό. Την εκκίνηση έδωσε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιθάκη, κα Ισαβέλλα Καραολή. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή κατά μήκος του παραλιακού δρόμου κατευθυνθήκαμε προς την επαρχία Λάρνακας. Η διαδρομή κατέληξε στο χωριό Πυργά, στο οποίο απολαύσαμε ένα όμορφο γεύμα και δόθηκαν τα βραβεία των νικητών και τα αναμνηστικά.

Στον αγώνα συμμετείχαν 44 πληρώματα εκ των οποίων τα 18 συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Super Classic, τα 16 στο πρωτάθλημα Touring και 10 στο Non – Classic. Νικητές στο πρωτάθλημα Super Classic  αναδείχτηκαν οι: Δώρος Θεοδώρου με συνοδηγό τη Ρούλα Θεοδώρου, στο  πρωτάθλημα Touring ο Ανδρέας Κιννής με συνοδηγό το Φώτη Κιννή και στο Non – Classic ο Μάρκος Χατζημιχαήλ με συνοδηγό τον Πάμπο Κωνσταντίνου.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.