Ο Ανοιξιάτικος Αγώνας Ακριβείας διοργανώθηκε την Κυριακή 04 Μαρτίου, ήταν αφιερωμένος στο Φιλανθρωπικό  Σύνδεσμο στήριξης ατόμων με άνοια Ιθάκη, και τα καθαρά έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για τη στήριξή του. Αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων 2018 by PSALTIS AUTOPARTS – ENEOS PREMIUM MOTOR OIL.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 09:30 π.μ. στο χώρο του Μουσείου Κλασικού & Ιστορικού Αυτοκινήτου στη Λεμεσό. Την εκκίνηση έδωσε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιθάκη, κα Ισαβέλλα Καραολή. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή κατά μήκος του παραλιακού δρόμου κατευθυνθήκαμε προς την επαρχία Λάρνακας. Η διαδρομή κατέληξε στο χωριό Πυργά, στο οποίο απολαύσαμε ένα όμορφο γεύμα και δόθηκαν τα βραβεία των νικητών και τα αναμνηστικά.

Στον αγώνα συμμετείχαν 44 πληρώματα εκ των οποίων τα 18 συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Super Classic, τα 16 στο πρωτάθλημα Touring και 10 στο Non – Classic. Νικητές στο πρωτάθλημα Super Classic  αναδείχτηκαν οι: Δώρος Θεοδώρου με συνοδηγό τη Ρούλα Θεοδώρου, στο  πρωτάθλημα Touring ο Ανδρέας Κιννής με συνοδηγό το Φώτη Κιννή και στο Non – Classic ο Μάρκος Χατζημιχαήλ με συνοδηγό τον Πάμπο Κωνσταντίνου.

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.