Ράλι Κύπρος:

CYPRUS RALLYΑλλαγές στο ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ράλι 2020 λόγω κορωνοϊού. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις Αζόρες που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί για τις 26-28 Μαρτίου μεταφέρεται για τις 17-19 Σεπτεμβρίου, κάτι που επηρεάζει και την ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού μας αγώνα.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση, ψες 11 Μαρτίου, το Συμβούλιο της κυβέρνησης των Αζορών (Council of the Azores Government) αποφάσισε την αναβολή όλων των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί μέχρι τις 31 Μαρτίου. Τις τελευταίες μέρες, οι διοργανωτές του αγώνα, οι υπεύθυνοι προώθησης, τα όργανα διοίκησης και οι κυβερνητικές υπηρεσίες που συμμετέχουν στη διοργάνωση του 55ου Ράλι Αζόρων είχαν προβεί σε πολλές συναντήσεις για το πώς θα δράσουν ύστερα από τις εξελίξεις από την πανδημία.

Όλοι όσοι συνδέονται με την οργάνωση του Rallye των Αζορών γνωρίζουν πολύ καλά την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα προκαλέσει αυτή η αναβολή. Ωστόσο, η απόφαση αναβολής βασίζεται αποκλειστικά σε λόγους υγείας για τους οποίους δεν υπάρχει συμβιβασμός.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και τη μεταφορά του αγώνα στις 17-19 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε ότι το Ράλι Κύπρος θα μεταφερθεί μια βδομάδα αργότερα. Δηλαδή στις 16-18 Οκτωβρίου. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πιο πάνω αλλαγές υπόκειται σε επικύρωση από την FIA.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η σεζόν του ERC 2020 θα ξεκινήσει από στις 7-8 Μαΐου με το Rally Islas Canarias.

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.