Ράλι Κύπρος:

CYPRUS RALLYΑλλαγές στο ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ράλι 2020 λόγω κορωνοϊού. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις Αζόρες που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί για τις 26-28 Μαρτίου μεταφέρεται για τις 17-19 Σεπτεμβρίου, κάτι που επηρεάζει και την ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού μας αγώνα.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση, ψες 11 Μαρτίου, το Συμβούλιο της κυβέρνησης των Αζορών (Council of the Azores Government) αποφάσισε την αναβολή όλων των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί μέχρι τις 31 Μαρτίου. Τις τελευταίες μέρες, οι διοργανωτές του αγώνα, οι υπεύθυνοι προώθησης, τα όργανα διοίκησης και οι κυβερνητικές υπηρεσίες που συμμετέχουν στη διοργάνωση του 55ου Ράλι Αζόρων είχαν προβεί σε πολλές συναντήσεις για το πώς θα δράσουν ύστερα από τις εξελίξεις από την πανδημία.

Όλοι όσοι συνδέονται με την οργάνωση του Rallye των Αζορών γνωρίζουν πολύ καλά την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα προκαλέσει αυτή η αναβολή. Ωστόσο, η απόφαση αναβολής βασίζεται αποκλειστικά σε λόγους υγείας για τους οποίους δεν υπάρχει συμβιβασμός.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και τη μεταφορά του αγώνα στις 17-19 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε ότι το Ράλι Κύπρος θα μεταφερθεί μια βδομάδα αργότερα. Δηλαδή στις 16-18 Οκτωβρίου. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πιο πάνω αλλαγές υπόκειται σε επικύρωση από την FIA.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η σεζόν του ERC 2020 θα ξεκινήσει από στις 7-8 Μαΐου με το Rally Islas Canarias.

 

Το μήλο σίγουρα, αυτή τη φορά, έπεσε κάτω από τη συγκεκριμένη μηλιά. Φυσιολογικά λοιπόν, ο Μίλτος Σουτζιής, μαθαίνοντας από μικρός τα μυστικά του χώρου, αλλά και αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες δίπλα από τον πατέρα του, θα ήταν έκπληξη να μην ακολουθούσε την ίδια (ειδική) διαδρομή. Με το πέρας των σπουδών του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την απόκτηση του BA Business Management (Marketing), επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας autokinito.com.cy. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού είναι μόλις 27 χρόνων, ήδη μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 20 συμμετοχές σε αποστολές στο εξωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αυτοκινήτων, συμμετοχή σε διεθνή σαλόνια και κάλυψη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού.