Το 1979 ο Κύπρος Κυπριανού με συνοδηγό τον Μάριο Κουτσοφτίδη και αυτοκίνητο ένα Talbot Sunbeam (KC 770) κερδίζουν το ράλι Γύρος της Κύπρου. Δεύτερη θέση για τους Ντίμη Μαυρόπουλο και Θεόδωρο Βασιλειάδη με Chrysler Avenger ενώ την τριάδα έκλεισαν οι Βαχάν Τερζιάν και Άλκης Λογγίνος με Citroen GSX3.

Ώτοσπριντ 1990:

Από το φωτογραφικό αρχείο του Πέτρου Σουτζιή

Διόνυσος Ώτοσπριντ 1990 και ο Χρίστος Ηλιάδης με τη Lancia κερδίζει για δεύτερη φορά και προηγείται στο πρωτάθλημα Ταχύτητας. Δεύτερη θέση μα μόλις 0,7 του δευτερολέπτου για τον Μαρίνο Κακουράτο με το VW Golf GTi ενώ άλλα τόσα για τον Σιώφερο με το Nissan 240 RS.

 

Μαρκ Μπλαvτέλ:

Hμέρα γεvεθλίωv τόσo για τov oδηγό Indy Μαρκ Μπλαvτέλ (1966) όσo και για τov πρώηv συvoδηγό τoυ Κάvκoυvεv, Γιoύχα Πίρovεv (1951).

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.