Το AUTOdeals του Ομίλου Πηλακούτα, επιστρέφει. Στη Λευκωσία στις 13 και 14 Οκτωβρίου, από τις 10:00 – 17:00 και στη Λεμεσό στις 20 και 21 Οκτωβρίου, από τις 10:00 – 17:00, στους εκθεσιακούς χώρους της BMW. Μια  εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός, για τους λάτρεις του αυτοκινήτου, για αυτούς που ψάχνουν να κάνουν μια έξυπνη αγορά, ακόμη και για τους φανατικούς των δίκυκλων μηχανών.

Στη διάρκεια του AUTOdeals weekend οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα νέα μοντέλα BMW, ΜΙΝΙ, Jaguar, Land Rover και NISSAN. Επίσης, για όσους ψάχνουν ένα αυτοκίνητο δοκιμής,  το οποίο να φέρει την εγγύησή του από τον Όμιλο Πηλακούτα, σε ιδιαίτερα ελκυστικές και προσιτές τιμές, η εκδήλωση AUTOdeals είναι η καλύτερη ευκαιρία. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το μοντέλο, καινούργιο ή δοκιμής, που τους ενδιαφέρει.

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να δείτε μαζεμένα όλα τα αυτοκίνητα της αντιπροσωπίας του Ομίλου Πηλακούτα, σε ένα Σαββατοκυρίακο, με όλη την άνεση του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 77771600.

 

 

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.