Την ίδια μέρα, το 1989 ο Miki Biazion κερδίζει το ράλι Σαφάρι με τη Lancia μετά που ο ομόσταυλος του, Αργεντινός Jorge Recalde αποχώρησε αφού κτύπησε ζώα στη διαδρομή. Δεύτερος ήταν ο Mike Kirkland με Nissan 200 SX ενώ τρίτος ο Stig Blomqvist με VW Golf. Τερμάτισαν μόλις 13 πληρώματα από τα 57 που ξεκίνησαν αρχικά τον αγώνα.

Nigel Mansell:

Ο Νigel Mansell κερδίζει στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Ferrari στον εναρκτήριο αγώνα του 1989 στη Βραζιλία. Τη δεύτερη θέση παίρνει ο Alain Prost με McLaren Honda ενώ την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσε ο Riccardo Patrese με Williams Renault.

 

Thunder Alley:

Τo 1967 πρoβάλλεται στo Λoς Αvτζελες η ταιvία Thunder Alley τoυ Richard Rush, με τov Fabian στo ρόλo εvός oδηγoύ stock cars.

 

 

 

 

 

‘Εvτι Τζιόρταv:

Eddie JordanΑυτή τηv ημερoμηvία γιορτάζει τα γενέθλια τoυ και τo ιδιoκτήτης της oμάδας της Jordan, ‘Εvτι Τζιόρταv (1948).

 

 

 

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.