Στις 3 Απριλίου το 1985 γεννιέται στην πόλη Toysa της Φιλανδίας ο πολυνίκης του WRC Jari-Matti Latvala. Ξεκίνησε την καριέρα του σε παγκόσμιο επίπεδο το 2002 με τη δεύτερη ομάδα της Ford, την Stobart Ford, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην εργοστασιακή ομάδα. Η συνέχεια της καριέρας του γράφεται στην ομάδα της Volkswagen δίπλα στον Sebastien Ogier ενώ από το 2017 αγωνίζεται για την ομάδα της Toyota με το Yaris WRC.

Emmanuel Collard:

Τo 1971 γεvvήθηκε o oδηγός αγώvωv τoυρισμoύ – και όχι μόνο – Emmanuel Collard. O Γάλλος αγωνίζεται από το 1995 στη μεγάλη κατηγορία με ομάδες όπως η Porsche, Toyota, Pescarolo Sport, Cadillac και άλλες. Στους αγώνες του Le Mans κατάφερε να πάρει μια δεύτερη θέση το 2005 ενώ κέρδισε την κατηγορία του τις χρονιές 2003 και 2009.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.