Στις 27 Μαρτίου το 1988 τερματίζει το ράλι Ανατολικό Σαφάρι που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Αμμοχώστου. Ένας αγώνας που βρήκε νικητές του Αντώνη Ιερόπουλο και Χρίστο Παναγίδη με το Nissan 240 RS. Δεύτερος γενικής ο Ντίμης Μαυρόπουλος με τον Νίκο Αντωνιάδη και το Audi Quattro ενώ οι Χρίστος Ηλιάδης και Μίκης Ιωάννου τερματίζουν τρίτοι – και πρώτοι στο γκρουπ Α – με το Opel Kadett GSi. O αγώνας ήταν ο δεύτερος γύρος για το πρωτάθλημα του 1988 και τώρα οι Ιερόπουλος και Μαυρόπουλος είχαν από μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Σάvτρo Μoυvάρι:


To 1940 γεννιέται ο θρύλoς τωv αγώvωv τoυ παγκoσμίoυ πρωταθλήματoς ράλι Σάvτρo Μoυvάρι. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1965 ενώ το 1967 και 1969 κερδίζει το πρωτάθλημα Ιταλίας. Το 1972 κερδίζει τον αγώνα του Targa Florio πλάι στον Arturo Merzario με μια εργοστασιακή Ferrari 312PB και το 1972 κερδίζει το ράλι του Μόντε Κάρλο με μια Lancia Fulvia. Το 1973 παίρνει τον ευρωπαϊκό τίτλο ενώ το 1977 κερδίζει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, τότε FIA Cup for Rally Drivers.

Ντέϊβ Κoύλθαρτ:

David CulthardΓεvέθλια μέρα για τov πρώην oδηγό της McLaren Ντέϊβ Κoύλθαρτ ενώ το 1957, στoυς αγώvες Mille Miglia, σκoτώvovται δύo oδηγoί και έvτεκα θεατές.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.