Το 1983 οι Βαχάν Τερζιάν και Μακάριος Παναγιώτου κερδίζουν το Ράλι Γύρος της Κύπρου με το Mitsubishi Lancer. Τερματίζουν με μια διαφορά πέραν των εννέα λεπτών μπροστά από τους Κώστας Θεοχαρίδη και Λάκη Χαραλάμπους με το Ford Escort. Άλλα 13 λεπτά πιο πίσω οι Ντίνος Μασιάς και Γιώργος Λαός με το Subaru 4WD. Οι αντίξοες συνθήκες (βροχές/λάσπες) έφεραν μόλις έξι πληρώματα στον τερματισμό! Τέταρτη θέση για τους Μιχαλάκη Θεοφανίδη και Δαφνή Ευριπίδου με το Citroen GSX, πέμπτοι οι Μιχαλάκης Αντωνιάδης και Γιαννάκης Παυλίδης με Mitsubishi Colt Mirage και έκτοι οι Γιώργος Ασσιώτης και Πανίκος Παναγή με Peugeot 104 ZS.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Μαρίνο Κακουράτο και το Mitsubishi Galant VR4 στο Κίμων Rallysprint. Ο αγώνας ήταν ο δεύτερος γα το πρωτάθλημα ταχύτητας του 1995. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Σάββας Χ’Σάββας επίσης με Mitsubishi Galant VR4 ενώ την τριάδα έκλεισε ο Κώστας Γεωργίου «Chips» με VW Golf GTi.

O Μάριος Σαββίδης με το Nissan 240 RS κερδίζει το Lucas Sprint που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού στις 26 Μαρτίου του 1989. Δεύτερος με το ίδιο αυτοκίνητο ήταν ο Φύτος Ανδρέου (αδερφός του Σιώφερου!) ενώ την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Ανδρέας Ιωάννου (Κυβίδας) με VW Golf GTi.

Τo 1927 γίvovται για πρώτη φoρά oι αγώvες αυτoκιvήτoυ Mille Miglia στη Brescia. Δύo μεγάλη και μάλιστα σύγχρovoι oδηγoί της φόρμoυλα έvα πoυ δεv βρίσκovται στη ζωή θα γιόρταζαv τα γεvέθλια τoυς τηv ημερoμηvία αυτή. Πρόκειται για τoυς Ντιτιέ Πιρovί πoυ γεvvήθηκε τo 1952 και πέθαvε τo 1987 και ‘Ελιo Ντι ‘Αvτζελις πoυ γεvvήθηκε τo 1958 και πέθαvε τo 1986.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.