Την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου θα διεξαχθεί στην πίστα Daytona Raceway το 1ο Karting Spring Cup 2019. Μια αγωνιστική συνάντηση στην οποία θα διεξαχθούν δύο αγώνες από τις 9:00 έως τις 13:00. Το 1ο Karting Spring Cup 2019  διοργανώνει η Κυπριακή Επιτροπή Karting (Cyprus Karting Committee) κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (εκπροσώπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου F.I.A. και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Karting CIK/FIA). Στο αγώνα της Κυριακής θα διεξαχθούν 3 κατηγορίες, Mini, Open και ΚΖ2.

O αγώνας είναι αφιερωμένος στην προώθηση της εκστρατείας #3500LIVES που περιγράφει τους Χρυσούς Κανόνες που μπορούν να μας βοηθήσουν όλους μας, να σώσουμε τη ζωή μας καθώς και τις ζωές των άλλων και διεξάγει η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων χρηστών του οδικού δικτύου.

Πάθος, αφοσίωση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τον κόσμο του αυτοκίνητου χαρακτηρίζουν την πορεία του Πέτρου Σουτζιή, τα 30 και πλέον χρόνια του, στο χώρο των ΜΜΕ. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα έχει και το autokinito.com.cy, το οποίο στοχεύει να γίνει το σημείο αναφοράς για όλους όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, το μηχανοκίνητο αθλητισμό ή ενδιαφέρονται για την αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο και στον κόσμο.